TAKDE KESAN???

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Selamat berpuasa semua. Semoga ramadhan kali ni sangat sangat tip top amalan kita semua..insyaALLAH….amin…

puasa3

Hari ni terdetik nak share tentang sedikit feedback yang kerap diterima oleh teman teman yang dah pernah dapatkan produk superb BUKAN DARI SAYA. Ini just sharing info so that you all sebagai pengguna akan datang tahu the REAL SITUATION about this product.10492123_10206151485600334_3755477063255066723_n

Memang kalau ikut kan dah makin ramai agent or stokis yang menjual produk ni sebabnya HIGH DEMAND + GREAT TESTIMONI + SUPERB OUTCOME…. so memang tak hairan berlambak yg take the opportunity to gain more money with this business. So bila dah ramai, akan ada pelbagai teknik marketing untuk masing-masing tingkatkan sales and closed the deals with customers dan ini termasukla dengan menjual produk pada nilai yang bukan ditetapkan oleh Syarikat….. well, jujur kata I am ok with it because rezeki masing-masing, but since I received a lot of feedbacks from customer yang bukan beli dari saya and bukan pada harga yang sepatutnya, I think I need to make it clear kat sini supaya PENGGUNA di luar sana really alert and think about it before you buy the products

NILAI DAN KUALITINYA TERLALU TINGGI!!!!!!

Kenapa nilai WARM SERUM ni TINGGI?? Simple je… technology serum apple stemcell ini sangat sangat superb dan kos nye sangat sangat tinggi berbanding dengan nilai yang syarikat tetapkan…. cuba try wat research tu pun kalau rajin la kan… kos sebenar teknologi n bandingkan nilai produk yang gunakan teknologi serum dan apple stemcell yg ada di Malaysia dengan negara luar…. you all akan rasa bersyukur sesangat la sebab WARSERUM ni only RM170 je sebotol and nak jimat, beli satu set RM408 (dapat 4 botol + FREE MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP + dah layak buat business sekali)….. ni produk bertaraf international beb….. boleh bakar lemak, boleh bantu hilangkan masalah selulit dan strecthmark… strecthmark yg makan tahun tak hilang tu you all tau tak kos nak buat pembedahan bagi hilang kan strecthmark telan berapa ribu??? 12ribu tau…. so salah ke WARMSERUM nilainye semurah tu???  lepas tu bab bakar lemak plak, hasil dengan warm serum ni jauh lg baik dr hasil pusat pusat kurus tu yg mana setiap sesi kat pusat tu almost telan ribuan ringgit satu sesi….so RM170 je kot dgn warmserum ni….

Tak kisah kalau ada terjumpa harga rendah daripada harga sebenar, sebab simple je, anythg happen kepada you alls, syarikat takkan bertanggunjawab sebab syarikat dah bgtau dah semua ni ada cover insurance tp dengan syarat beli dr agent / stokis sah pada harga yg telah ditetapkan… dah ramai saya jumpa komplen or ngadu dengan saya, die org dapat beli harga murah…TETAPI tiada kesan la…. botol rosak la… mcm air la…. so saya just boleh bantu, REFER SEMULA KEPADA AGENT YANG YOU ALL BELI… nak tau harga sebenar leh refer terus http://www.bob2e.com

tips-kurus

Bab yang takde kesan ni paling best, bila dikaji balik ramai yang bg feedback takde kesan ni, didapati mereka salah guna, tak konsisten, nak sapu ikut masa sendiri je, lepas tu nak guna sebotol tapi nak turun sampai 20kg, lepas tu makan berkali ganda dari biasa bila sedang memakai warmserum ni…. WAKE UP PLEASE!!

1. Lemak dalam badan kita ni dah bertahun kita ternak tau, so….. kena beringat la sikit….. kalau betul betul nak kasi turun banyak dan cepat, ikut tips yang betul, jangan ikut suka sendiri….

2. Ini BUKAN PRODUK MAGIK tau… hari ni sapu, esok turun 10kg…. kan dah diberitahu sebotol boleh bantu turun dalam anggaran 2-5KG…. so kalau nak turun lebih guna la lebih…. plus buat la extra seperti workout or diet

3. Ini booster pembakar lemak….. and ia ikut metabolisme badan seseorang…. memang testimoni banyak berjaya turun kg…ada yang cepat…ada yg lambat…ceritanya still ada kan and mereka follow the tips and dapatkan daripada agent / stokis sah… sebab agent/stokis sah akan follow up you all semua…. yg jual murah murah tu…. susah kot nak jumpa yg die nak bagi service after sales….so pandai pandai la korang pilih nanti….

****************************************

SEBENARNYA KUASA MEMBELI DAN PILIHAN MEMANG TERLETAK ATAS BUDI BICARA masing masing… kalau rasa nak secure dan diguide secara konsisten, dapatkan dari agent/stokis sah dengan harga sebenar… jangan terlalu terpedaya dengan nilai murah…dikhuatiri anda akan jadi mangsa keadaan  nanti… lagi pun produk berkualiti mesti setanding nilainya… ibarat kita nak buat pilihan beli kereta BMW dengan Perdana.. performance mana yang lagi bagus??? sendiri fikirla… walaupun fungsi still sama tp kepuasan sebenar pasti berbeza… itu realitinya….. so kalau kita nak yang betul betul beri impak pada kita, dapatkan yang terbaik untuk kita sendiri itu je….

TIPS : Bagaimana nak tau agent/stokis yg sah?? Minta je id dia..kalau die was was or banyak bunyi nak bagi….u all berhati hati la ye…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s