MISI BULAN PUASA

Assalamualaikum WBT. Selamat hari ISNIN… wahh… dah masuk JUN…sekarang pun dah bulan Sya’ban.. tinggal lagi beberapa hari je nak Ramadhan… dah habis ganti puasa tak you alls??? hihihi… kalau  belum..cepat cepat la ganti ye… (peringatan untuk diri sendiri juga…^_^)

Selalunya la kan kan… bila time bulan puasa ni… apa yg terfikir dalam kepala selain daripada kita dapat tunaikan SUNAT TERAWIH, TADARUS AL QURAN, QIAMULAIL, MAJLIS BUKA PUASA ….. yeesssaarr.. ramai giler target NAK TURUN BERAT BADAN betul??? memang pun sebabnya bulan ni la most of us makan paling sikit dari biasa… tapi if you all jenis berbuka puasa pun macam tiga kali waktu makan biasa tu… no point jugak la ek… hihihihihi

So dah alang alang kita dapat berdiet dalam bulan puasa dengan berpuasa, why not you all grab peluang ni betul betul kaw kaw kasi TURUN BERAT BADAN tu gila babas punya banyak…. jangan target sikit… target banyak terus espceially to those memang perlukan turun berat badan more than 10 kgs… this is the right time plus with the right booster iaitu LAROME WARM SERUM…. kalau hari biasa bukan bulan puasa, LAROME ni boleh bantu turunkan berat badan dalam 2-5kg sebotol… banyangkan kalau you all sapu konsisten dalam bulan puasa… tak mustahil beb leh turun lagi banyak sebab memang ada testimoni gila babas mereka turun 14kg dalam masa dua minggu sebab buat extra seperti diet ketat, workout dan sauna semua… so kat sini memang terbukti LAROME mmg membantu

NAK BUKTI LEBIH SIKIT ke??

10454444_756600421076515_6887459472444596586_n

10888767_821108674645887_301029898726614677_n

11001897_792926700797418_8750288234175414803_n

PhotoGrid_1429501230987

11066798_841904639232957_8252835685948231629_n

So jom start misi anda tu dari sekarang… jangan tunggu lagi…  saya ada nak bg FREE GIFT untuk 10 yang terawal sahaja watsapp/telegram/sms kat saya “LAROME with REDSLIM” ke 0122371543

FYI REDSLIM ni kesannya jauh lebih hebat sebab fungsi utamanya untuk TINGKATKAN METABOLISME (PEMBAKARAN LEMAK LEBIH CEPAT DAN LEBIH LAMA) You all boleh refer page saya (PROMOSI PASTI KURUS RAYA TAHUNI NI) ttg REDSLIM ni nanti for details…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s