SeCEPAT 7 HARI!!!!

Assalamualaikum sahabat maya sekalian…. Harap kalian semua dalam keadaan sihat hendaknya

Pejam celik pejam celik, dah masuk 10 malam akhir Ramadhan… Ya Allah cepat benar masa berlalu…

Always pray that akan diberi ruang dan peluang untuk berjumpa lagi Ramdhan akan datang…insyaALLAH

So since kita dah berpuasa ni, mesti berat badan ada turun sikit kan… mesti ada jugak yang dah longgar sikit baju dan seluar tu kan… bestla kan…. APA??? TIADA PERUBAHAN????

JANGAN SEDIH…. mungkin lemak tepu terlalu banyak dalam badan tu dan memerlukan you alls untuk workout or something untuk boost up kadar pembakaran lemak tu…. meh saya SHARE produk  L’arome Slimming Serum ni

10401398_347269245398232_7059587411869011838_n

Ni waktu saya tengah duk bercerita ni, terasa panas yang BEST pada tempat yang saya dah sapu L’arome ni…. bila terasa panas tu, maknanya PEMBAKARAN LEMAK SEDANG BERLAKU!!!! awesome!!!

Untuk makluman you alls, L’arome ni actually untuk pemakaian luaran sahaja iaitu dengan SAPUAN pada tempat yang NAK DIKECILKAN. Larome ni memang sangat BERKESAN untuk bantu BAKAR LEMAK dalam badan kita… SERIUS!!! saya sendiri dah loss inci pada ukuran pinggang sebanyak 4 inci!!!! tu pun saya pakai secara tak konsisten… if you alls pakai konsisten mesti boleh jadi macam ni hah

10492163_349362115188945_8499609443787279567_n

10530708_347696855355471_9213731531344985344_n

10487225_348418425283314_8806209038736862891_n

Hah!!! Amacam??? TERUJA kan dengan hasil testimoni L’arome ni… untuk makluman you alls jugak, hasil yg EXTREMe boleh you alls dapat if you alls jenis yang sangat AKTIF…sebab lagi cepat kadar pembakaran lemak berlaku dengan bantuan l’arome… macam cik adik yang yang baju kuning kat atas tu… die pakai l’arome sambil workout jugak!!! tu yg lagi LAJU je BERAT BADAN dia TURUN…

So, if berminat or memang dah BUNTU dengan BERAT BADAN YANG DEGIL dan SUSAH untuk TURUNKAN BERAT BADAN tu, jom melarome… GERENTI PUAS HATI… sms/watsapp saya 0122371543 fadzillah untuk dapatkan pack PROMOSI!!

FREE POSTAGE FOR SURE!!!!!

L’AROME FOR SURE TIADA KESAN SAMPINGAN, TIDAK BERBAU DAN TIDAK MELEKIT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s