Berpuasa bersama si L’arome

10368393_10203420979421117_4265070733596113717_n

Assalamualaikum semua sahabat

Salam Ramadhan…selamat menjalani ibadah puasa semua ye

Walaupun bulan puasa….business saya dan partner-partner saya still on macam biasa…

BEZANYA…bulan puasa ni LEBIHKAN IBADAT… InsyaALLAH….

Yelah, bulan penuh barakah ni…. rugi BESAR tak kaut PAHALA kan

Saham akhirat pun WAJIB CARI SEBANYAK MUNGKIN

malah kene lebih dari saham dunia

Oklah, before tidur, saya nak OPEN ORDER

especially to those yang BERAZAM UNTUK KURUS BULAN PUASA NI

serius you all akan LOOSE WEIGHT dengan LEBIH CEPAT dengan SAPUAN L’AROME ni

wpid-90713_1396952532.14eb68ba1ab774425fa00dfbdfea07a8.jpg

Ada kawan saya, lepas 3 hari pakai berat dia turun 5KG!!!!! Jangan tak percaya, sebab dia cepat turun, dalam tempoh 3 hari tu, kebetulan officenya ada buat aktiviti gotong royong plus aktiviti luar yang lain

FYI, l’arome ni lagi banyak korang buat aktiviti yang boleh kuarkan peluh, dengan sapuan l’arome pembakaran lemak tu jadi LEBIH BERGANDA…thats why lagi cepat berat badan turun

So jom KURUS dengan l’arome sahaja

012.237.1543

Sekarang tengah promosi, beli 4 botol pada harga RM350 sahaja

If you all beli sebotol, harga RM150.00 sebotol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s