Bio Ever Nano Cream lebih BAIK dari ubat

Assalamualaikum semua… Selamat hari sabtu…

Hari ni kita share story pasal Bio Ever Nano Cream plak.. Pernah dengar ke or pernah guna?? Bagi yang pernah guna mesti you all sangat berpuas hati dengan hasilnya kan?? yelah lepas sapu terus ada perubahan… memang magik betul….

Bagi yang pernah dengar and selalu riki riki je tetapi lum pernah guna, hari ini saya share skit tentang Bio Ever Nano Cream ni.

bio1

Taadaaa… Ini lah creamnye… 50gram sebotol ni…Memang nampak kecil tetapi HASILNYA BESAR DAN MENAKJUBKAN

Ok jom saya cite kenapa saya cakap cream ini BUKAN UBAT dan TIADA UNSUR UBATAN. Fyi, ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembut keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposim yg mengandungi unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Thats why penggunaan Bio Ever Nano Cream ni lebih baik kesannya kerana penggunaannya berbeza dengan ubat-ubatan.

One more thing why ia bukan dikategorikan sebagai ubatan kerana kandungannya terdiri daripada komponen makanan iaitu, kacang soya, wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamen E, pegaga (Centella Asiatica) dan juga aloe vera.

ingredients

APAKAH KEBERKESANAN CREAM INI??

1. Kaya dengan antioksidaan dan anti-penuaan (dapat melambatkan proses penuaan dan garis garis halus or kedutan boleh dihilangkan)

2. Kaya dengan diosgenin yang boleh membantu mengaktifkan hormon, bantu meningkatkan metabolisme (membakar lemak degil dengan lebih cepat) serta menyelaraskan sistem saraf

3. memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar ekdorin yang lain (menjadikan tubuh badan berada dalam keadaan yang lebih sihat)

4. Meningkatkan daya stamina dan tenaga

salleha_roslan_susuk_moden_asli_bio_ever_nano_cream_magic_top_leaders_circle_agent_eye_bag_hilang testimoniBioever

As you guys can see images above adalah kesan penggunaan selepas sapuan 5 minit!!! Awesome kan??

Saya ada nak offer special promotion kepada yang berminat. This cream at RM220.00 per unit.

THE SPECIAL PROMOTION is RM220.00 tu termasuk FREE TRIAL PACK MINERAL COFFEE + FREE POSTAGE.  So yang serius untuk beli boleh sms / watsapp “Saya Nak Promotion BENC – Mei 2014” to this no 0122371543.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s