Ruang dan Peluang

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Maaf kerana agak lama jugak tak update blog kesayangan ni

al-maklumla duk sibuk update fb group untuk my team

zaman sekarang business semua guna oline jer kan

offline pun tak ditinggalkan, cuma kita usaha sedaya upaya optimisekan medium yang ada

MEtestimonimelaka

tadaaaa…. this is my farther… sekarang ni dia jadi partime model sabun #marineessence sebabnya jeragat di muka nya makin berkurang lepas beliau kerap mencuci muka dengan sabun tu…^_^

yang lebih penting is now he is my PA a.k.a manager a.k.a boss to my business

seronok tengok dia makin excited buat business ni and he is getting expert untuk restok barang… he is very excited bila tengok saya kerap pos sana sini #mineralcoffee #syampumarineessence #bodywash

seronok bila buat business dengan family sendiri

coz untung semua kita dapat sendiri dengan family kita

walaupun secara santai-santai, still income masuk wpun dah retired kan

bamboo-salt-ARIEFASHA

inilah produk-produk yang menjadi favourite kami sekeluarga sekarang ini

produk yang sangat memberi kepuasan 100% terbaik!!!!

sekiranya you all pun nak juga buat income sampingan bersama family, this type of business is HIGHLY RECOMMENDED sebab sangat simple because semuanya telah disediakan

you guys can follow our group fb for teknik promo dalam fb

https://www.facebook.com/groups/therainbowofmarineessence/

https://www.facebook.com/groups/mineralcoffee3in1/

ATAU page kami

https://www.facebook.com/KenyangTanpaMakan

https://www.facebook.com/pages/Cantik-dalam-7-hari

TEAMMMGIni adalah list talian hayat untuk anda hubungi sekiranya anda berminat untuk cuba produk or join sama-sama buka cawangan di tempat anda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s