Toto Matahari

kelebihan-BVSM1

Lama tak share story pasal BioVelocity Sleepmate ni kan. Al maklumla, kehangatan permintaan sabun hijau Marine Essence Beauty Bar dan Mineral Coffe Garam Buluh tu buatkan saya terlupa nak update story pasal pelapik tilam ni.

Pelapik tilam ni still macam goreng pisang panas sebabnya offer RM300 still buka sampai bulan depan (April). Nak share skit la, semalam memang badan dah rasa semacam, panas dalam je. Seharian menahan kesejukan aircond di opis. Balik je, terus baring beralaskan pelapik ni.

Alhamdulillah, terus berpeluh-peluh dan terasa panas tu kuar dari badan. Memang lega rasanya. Memang tilam ni as sebab je. Yelah kita kan ikhtiar. Dah nama pun tilam ni bersumberkan 100% dari tenaga cahaya matahari dan sumber semulajadi. So tenaga semulajadi ni memang banyak manfaatnya dan salah satu nya is membetulkan balik sistem badan dan melancarkan peredaran darah.

Ini sekadar perkongsian daripada saya ttg pelapik tilam ini. If ada dikalangan anda yang pernah terbaca post sy ttg pelapik ini dalam post2 sy sebelum ini, dan berminat untuk mencuba sendiri sementara tengah ada promosi, roger-roger saya 012.237.1543

Antara testimoni dari rakan dan kenalan :

1. Membantu untuk tidur lebih lena – tiada lagi insomnia

2. Hilang masalah migrain

3. Bacaan kandungan gula dalam darah kembali normal

4. Lebih bertenaga dan kurang stress

5. Masalah sendi semakin berkurangan

Ini semua dengan ikhtiar penggunan pelapik ini sebagai rawatan alternatif.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s