New Agent Mineral Coffee

536773_10201220805875510_1238235852_n

Salam semua. Malam tadi baru setelkan registration seorang lagi member baru dalam team MasterMindGroup. Tahniah ye Wan Nor Amni dari Kelantan.

Bermula dengan hanya jadi peminum tegar mineral kopi ini, dan selepas melihat perubahan terhadap diri dan sahabat-sahabat lain yang turut mengambil kopi ini, terus nampak peluang untuk buat duit sampingan dengan Mineral Coffee Garam Buluh ni. Tahniah sekali lagi kerana nampak jelas dan rebut peluang yang ada. Katanya beliau nak share khasiat kopi ini dengan lebih ramai lagi.

Modal yang beliau keluarkan?? Ikut kemampuan beliau sebab kami TIDAK PAKSA usahawan baru kami untuk meletakkan modal tinggi. Ikut KEMAMPUAN. Yang pasti, RM50 adalah modal WAJIB untuk layakkan beliau dan anda yang bakal join nanti dapatkan BONUS-BONUS TAMBAHAN yang lain setelah qualified nanti.

So if ada yang berminat nak mula dengan RM200 ke RM300 ke RM400 ke RM500 ke, sangat dialu-alukan terus hubungi saya di 012.237.1543 (sms/watsapp/tel)

Kepada pemilik-pemilik restoran or kedai makan, sangat digalakkan ambil kopi ini sebagai jualan anda kerana kopi ini semakin dicari ramai di restoran dan kedai makan sekarang.

mineralcoffeemelaka7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s