Jerawat Kecut and Hilang

mebbmelaka

Assalamualaikum semua

Apa kabar? Hope kalian berada dalam keadaan yang sihat hendaknya

Ni nak share skit my own testimoni about this bar. Actually dah lama nak share tapi tak berkesempatan before this. Saya dah guna sabun ni dah hampir dua kotak and previously saya guna untuk badan je. Yelah sebab penggunaan sebenarnya pun untuk anggota badan sahaja.

But since saya dapat feedback baik dari customer dan kawan-kawan yang dah guna pada kulit muka untuk hilangkan masalah jerawat semua, so i give a try. Dah almost sebulan guna and memang BERKESAN!! Awesome. Saya ni sangat sensitif tentang penjagaan kulit muka. Yelah kulit muka kan kawasan paling sensitif. Lepas dah tengok hasil sendiri and I am very satisfied, saya terus guna bar ini untuk badan dan muka. JIMATNYA!!! tak perlu beli pencuci muka lain lagi.

Yang bahagian gelap bawah lengan a.k.a ketiak tu memang dah lama terbukti semenjak first time saya guna. So you alls yang teringin nak UBAH jadikan kulit anda CANTIK DAN SIHAT, jom sms / whatsapp saya terus 012.237.1543

If you order sekarang DAPAT FREE TRIAL PACK MINERAL COFFEE

Just type “MEBB + Free Trial MC” to 012.237.1543 (LIMITED to 20 customers only)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s