Bakal Pengantin & Lepas Bersalin

Assalamualaikum

Lama tak update blog ni kan. Almaklumla.. Penangan Marine Essence memang luar biasa hebat. Dari sabun sampai ubat gigi. Hari ni nak share corset paling disukai ramai ni. Tengah ada promosi ni. Promosi ni sampai Jun 2014 sahaja.

So bakal-bakal raja sehari yang nak shape kan lagi body untuk tampil cantik anggun menawan di hari berbahagia memang sangat disarankan guna Premium Beautiful Classic or Elegance ni

mmgpbcorset

 

mmgpbcorset2

As being mentioned before, this corset is made 70% for health and 30% for beauty. So you can get 2 benefits in 1 product. Its awesome right. Using this corset the cost is much much much lower than go to the slimming centre. Bukan slimming centre tu tak bagus, mestila bagus, if not takkan la promote dalam tv semua. It just that this corset is very economical to orang-orang macam kita yang nak bajet sederhana.  Dengan promosi yang best sekarang ni, lagi worth it you guys beli sekarang.

blogger-image--432368473

 

Whats is the difference between this classic and elegance??

pbclas_pbeleFunction still remain the same, it just that if you guys nak lagi cepat kesannya, Elegance direka khas untuk pemakaian di waktu malam or tidur. Fabrik elegance pun lebih memberi dan memang sangat sesuai dipakai waktu malam ketika tidur.

Premium Beautiful Elegance Top Agent Shah Alam Harga Promotion by Waney Zainuddin

 

Premium Beautiful Corset ni juga sangat bagus untuk wanita selepas bersalin yang ingin dapatkan shape kembali dan boleh dipakai semasa berpantang pun macam bengkung traditional. If you guys pakai waktu berpantang lagi cepat hasil you all akan dapat.

So, if ada yang berminat, ni ukuran yang perlu anda beri pada saya dalam bacaan cm untuk saya fittingkan corset. If you all nak saya ke tempat you all to fittingkan pun boleh. Just give me a call or sms or whatsapp 0122371543

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s