Mineral Coffee Everyday

mmgkopi

 

Saya memang peminat “giler” kopi
Start “menggila” minum kopi ni waktu zaman belajar
Maklumla zaman tu kan kononnya kopi diibarat “ubat tahan tidur”
Yelah nak stay up study semua
Nak dapat dan maintain pointer baik punya

Waktu tu boleh katakan hampir semua jenis kopi 3 in 1 saya cuba
Saja nak rasa yang mana paling best
Tapi memang kesan paling cepat dirasa ialah SAKIT KEPALA dan MANIS
Lepas dah kerap sangat SAKIT KEPALA dan tak tahan MANIS
Dah kurang ambil 3 in 1 kopi tetapi bila sesekali teringin nak minum,lepas minum tu cepat betul SAKIT KEPALA datang

*****

Luckily Mineral Coffee ni wujud sekarang
Serius saya sangat rekemen kan kalian untuk menikmati coffee ini
Memang takkan menyesal

Testimoni Mohd Johar (abang sulong saya):

Kerja beliau sangat memerlukan kudrat yang banyak dan tidak menentu waktu tidur dan rehat. Masalah beliau is sering LETIH DAN PENAT. Selepas cuba minum sepaket selepas balik dari kerja, esoknya terus beliau maklum pada saya “Kopi semalam tu bagus la. Kelmarin balik kerja bangun tidur badan letih penat tak hilang, tapi pagi ni bangun badan rasa segar dan tak letih sebab semalam minum MINERAL COFFEE”

Testimoni dari Farhana (kawan saya) :

Beliau seorang pensyarah dan penggemar kopi. Masalah beliau is susah untuk lawas (kerana tidak gemar makan sayur), kulit muka yang sensitif dan kerap SAKIT KEPALA kerana minum kopi 3 in 1. Selepas cuba MINERAL COFFEE beliau maklumkan melalui sms “Sakit kepala saya dah hilang, kulit muka saya yang sensitif pun dah kurang dan saya dah senang untuk buang air. Memang TAK MANIS DAN SEDAP”

Testimoni Norshafariza :

Beliau seorang pembantu makmal di klinik kesihatan. Borong 4 kotak terus tempoh hari. Beliau bgtau kopi ni SEDAP dan bagus untuk perutnya.

*****

garam-biasa-vs-garam-buluh

Kandungan garam buluh dalam MINERAL COFFEE ini banyak memberi kesan baik pada tubuh badan kita

  •  Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  •  Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  •  Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  •  Melegakan tekanan.

TIADA GULA TAMBAHAN*TIADA KOLESTEROL*TIADA PENGAWET
===========================================
Bagi yang berminat untuk mencuba terus dial no saya 012.237.1543

Bagi yang berminat untuk berbusiness pun terus dial no saya 012.237.1543

#mineralcoffee#garambuluh#sakitkepala#3in1#nocholesterol#sugaradded#nopreservatives#coffeelovers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s