Are You Coffee Lovers??

i-LOVE-coffee-coffee-25055460-1280-800

 

Assalamualaikum

Selamat pagi!!

Good Morning!!!

Semoga hari ini berjalan dengan lancar

Have you take your breakfast??

Make sure its consist of balance diet

Kepada yang suka sangat minum kopi di waktu pagi, jom cuba our 5Star coffee “Mineral Coffee”

pizap.com13646667572651

Kopi ni kopi untuk kesihatan kerana kandungan nya dicampur dengan Garam buluh (Bamboo Salt) yang mana garam buluh ini sangat bagus untuk kesihatan kita walaupun ia garam. Garam yang dimaksudkan ini bukan garam biasa yang kita buat masak tu. Garam ni di lautan korea sahaja yang ada dan proses penghasilannya adalah melalui pembakaran pada suhu 100 DC dalam buluh pulpa dan tidak melibatkan bahan kimia. Sebab itu ia sangat baik untuk kesihatan badan kita. Boleh refer lanjut dalam page saya tentang garam buluh ini nanti ye.

Masin??? Jangan risau tak rasa masin pun kopi.

Manis?? This is first kopi yg saya sendiri berani jamin kemanisan nya sangat minima because memang kopi 3 in 1 ini dihasilkan TANPA GULA TAMBAHAN (No Sugar Added)

Kita sering di ingatkan supaya kurangkan pengambilan 3 in 1 because of kandungan gulanya kan. Itu memang betul. Saya sendiri experienced weight gain dalam masa 1 minggu minum 3 in 1 jenama lain. Sedih sebab waktu tu kopi ni out of stock but because I am so addicted to coffee, I just drink apa yang ada.

BUT if you guys minum Mineral Coffee ini setiap hari pun, jangan risau, masalah weigth gain itu tidak akan timbul malah boleh bantu anda loose weight lagi because Garam Buluh ni bantu tingkatkan metabolisme. So sangat sesuai la kepada coffee lovers yang sedang berdiet kopi ni since kopi ni pun TANPA KOLESTROL (No Cholesterol).

Lagi satu.. Kita yg peminat kopi ni selalu ada masalah sakit kepala kan if terlebih minum kopi 3 in 1. TETAPI dengan Mineral Coffee ni.. Sakit kepala yang dialami boleh hilang dan you guys will never sakit kepala lagi if minum kopi ni hari-hari. Betul saya berani jamin because one of my friends try this coffee for ONE DAY sahaja, sakit kepala yang die alami sebab minum kopi lain sebelum ini, dah pulih. Dia pun minat kopi macam saya. Lepas tu yang best lagi dia bgtau saya kulit muka dia yang sensitif tu dah kurang bermasalah slps minum kopi ni. Dia yakin kandungan garam buluh tu membantu masalah kulitnya. Best kan?? Banyak kesan positif yang dia dapat dengan Mineral Coffee ini. Yelah kopi ni TIADA BAHAN PENGAWET (No Preservatives) thats y kita akan terasa lebih sihat dan selamat minum kopi ni.

Mineral Coffee (1)

Sekarang ni satu family saya dan suka sangat kopi ni. Dari abang ayah adik sume la. Sebab yang abang saya dia terasa sangat badan dia yang kerap letih jadi BERTENAGA semula lepas minum kopi ni. Yang adik plak sebab nak bantu tingkatkan metabolisme badan and yang ayah plak nak bantu hilangkan rasa cepat penatnya.

Jomlah cuba sekotak dulu. Harganya pun murah. RM26.50 je. Kalau beli lebih dari sekotak saya bagi FREE POSTAGE. Tetapi bagi warga Melaka saya bagi FREE POSTAGE walaupun you guys order sekotak. Yelah sebab orang MELAKA kan.. special sikit. Hihihihi

mineralcoffee2

Nak order jemput la sms / call / whatsapp saya Fadzillah 0122371543.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s