Mentor Mentee

1425784_645477702170655_408327435_n

 

Assalamualaikum

Tada…. Ni la one of mentor hebat MasterMindGroup CDM Faridah Mohd Ali

Kalau dengar dia bagi talk dan perkongsian.. memang bersemangat terus

Beliau tidak kedekut ilmu langsung

Ikutkan saya ni bukan direct dengan beliau, tapi ada satu hari tu sebab jeles tengok kehebatan beliau dan saya rasa macam nak sedut ilmu beliau, terus telefon.. wpun beliau ni dah hebat dalam bisness MMG, beliau tidak sombong untuk bantu rakan niaga baru macam saya

Memang terharu dan teruja dengan kata-kata semangat yang diberikan

Sebab tu di MasterMind Group kami lebih kerap guna istilah mentor mentee or mentoring

Sebab sume yang hebat2 dan berjaya memang akan guide kami yang baru ini

Tak kene bayaran pun

Ni antara program kami

1395160_581712998542503_1876855898_n

1474657_645479698837122_1368409348_n

Siapa cakap once dah join MasterMindGroup akan dibiarkan terkontang kanting tu memang 100% salah

If kita nak berjaya kita la kena kejar mentor-mentor ni

Die orang pun buat business jugak nak tambah income sendiri

So kene kejar masa die org untuk berjumpa dan berbincang semua permasalahan

Ni yang jadi isu dibiarkan sebenarnya bila kita sendiri yang xnak buat

nak harapkn bantuan orang lain.. memang smpi bila-bila la kita kat situ je

If u all rasa saya ni cakap kosong je

Boleh je g terus kelas kami setiap hari jumaat jam 9.00 malam di Taipan USJ 9

u all x daftar jadi ahli pun kami xkan halau keluar

sebab konsep perkongsian ilmu ini terbuka dan xluak pun if kongsi PERCUMA

lagi bertambah pahala adala.

Bagi yang ada di Melaka boleh hubungi saya untuk Free Consultation tentang MasterMindGroup 012.237.1543

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s