Quality Sleep

Assalamualaikum dan salam sejahtera

while_sleeping2

Wah… Sekejap nya masa berlalu.. jam dah tunjuk kul 11.30 malam… huhuhuhuh… Ni waktu tidur ni sebenarnya… if you guys nak tau, waktu  mula tidur terbaik adalah antara kul 10 sehingga sebelum kul 12.00. Kenapa ek… Sebab if kita start tidur lebih dari jam 12 means that dah masuk hari baru… Nampak x perkaitannya… hihihih

Well sometimes kita terpaksa tidur lambat sebab ada kerja yang perlu diselesaikan kan… so bukan salah kita x cukup tidur or lambat tidur…. sebab ada keperluan lain… tp harus diingat… kesihatan perlu dijaga… mungkin ramai yang x aware ttg keutamaan untuk dapat tidur yang berkualiti… Tidur ni ibarat kita recharge badan kita selepas seharian bekerja… thats if kita xdpt tidur yang cukup…kita akan jadi lemau…

Bila dah kerap sangat tidur lambat, nanti banyak pulak penyakit yang boleh kita dapat n silap haribulan kita dapat insomnia plak… kan bahaya tu… so prevention is better than cure

Sekiranya ada sesuatu yang dapat bantu kita atasi masalah kurang tidur ni… nak tak… bukan masalah tidur sahaja dapat dibantu… masalah dalam badan kita yang kita tidak tahu pun boleh dibantu…  magik kan… hihihih…

ni la sesuatu itu

o_0d06c190e86e363d_001

 

ape yang magik pasal BioVelocity ni…

USERS_BVSM

 

well… sekarang ni tgh ada promosi memandangkan sambutan menggalakkan dan ramai org di luar sana sedar akan kehebatan BVSM ni…

BVSMPROMO

 

jom order sekarang…nak free demo pun boleh… call je saya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s