woww!!! Garam Buluh is 100% GREAT!!!

Assalamualaikum semua…. Petang ni nak share pasal pengalaman penggemar kopi…. Mmg beliau ni seorg yg gemar minum kopi n b4 this byk jenis kopi (3 in 1 – kesihatan) die minum untuk tambah n pulihkn tenaga sebab beliau seorg yg sibuk dgn kerja… yelah org ada 2 kerjaya mmg mcm ni la gaya hidupnye…. beliau pun seorg yg rajin exercise…  bgus kan???

Ok, sy pun bg die try minum sepaket dulu…. 1st try je, esok pg die bangun, die x rs letih or penat mcm biasa yg die lalui sebelum2 ni…. niat sy bg die minum tu sbnrnye sj nak bg die rs je.. x mention pun ape kebaikan sume sb tau die minat kopi kan…. then bila die dh rs best sb x penat sume, terus die ckp cmni dgn saya ” kopi yg bg smlm tu mmg bg kesanla…. bgn pagi xpenat or letih…. nanti nk lg boleh x???” ^_^

pizap.com13646647965461

Sy pun reply…”boleh…nx week sy tlg belikan…. 🙂 alhamdulillah…kesan Garam Buluh tu…. Garam Buluh ni mmg bagus n byk khasiat nye…. if rs xleh minum Garam Buluh Premier Drink, amek mineral coffee ni sebgi pengganti sb mmg dlm coffee ni ada Garam Buluh….”

Nampakkn kesan Garam Buluh??? Sy xkn cerita or share kalau semua ni rekaan semata2… dah rmi yg cuba n rasa bezanya… benda baik mmg harus dikongsi n dinikmati bersama…. Ini antara fungsi Garam Buluh:

  • Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan.

Ada lg a few produk kite yg ada Garam Buluh yg mmg HOT ITEMS  if u guys berminat… ni antaranya:

o_0d06c190e86e363d_001

marine

product_13_0

So if u guys nak rs sendiri keberkesanan Garam Buluh ni… contact je saya 0122371543 (Fad), kawan2 sy yg lain di melaka ada Mis 0129196803, Teha 0166423994, rina  0126487918. utk di selangor leh contact pojie 0122433741 or jay 012275346

Utk BIOVELOCITY u all boleh dapat FREE TRIAL… ^_^

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s