to BE or NOT to BE…

Assalamualaikum

Alhamdulillah masih diberi kehidupan sihat untuk berkongsi lagi ilmu dengan kawan2 sekalian…. Pe kabar semua?? Harap2 sihat la hendaknya kan.. insyaALLAH…. hari ni nak share ilmu yg saya dapat semalam dalam kelas or roadshow biovelocity di Melaka… rasa tepu if x kongsi… hehehehhe…

semalam sebenarnya banyak diceritakan kenapa dan ape yg hebat sangat dengan Bio Velocity ni smpi sales nye dlm 6 bulan cecah 6 juta unit!!!! kalau kawan2 sume rasa saya auta, kawan2 boleh contact terus company yg keluarkan produk ni untuk dapatkan kesahihannya…

saya tau saya bukan pakar saintis untuk bercerita tentang biovelocity ni…tp xsalah if sy nak share input yg saya terima… wpun sy pernah dipertikaikan tentang rasionality teknologi ini oleh seorang doktor, ape yg saya boleh katakan ini semua telah melalui kajian oleh  pakar dan saintis… umum sedia maklum yang setiap produk yg dikeluarkan wajib melalui QC n RND nye… so terpulang untuk mempercayainya or menidakkannya… testimoni pun so far sume bagi feedback positif so what should i say more if u can see it for yourself……. ^_^ apa yang boleh dihighlight kan sekali lagi ialah… BVSM ni bersumberkan tenaga semula jadi dari matahari dan garam laut….

9

semalam juga ada perkongsian kenapa PERLU sangat bersama ATM 181…. sebabnya melalui ATM 181 la impian usahawan2 tercapai…. nak tau macam mana boleh digapai??? dengan planning dan produk yg tip top mcm Bio Velocity ni la….nak tau lagi macam mana?? meh amek handphone dial no ni 0122371543 or sms pun leh…. sy akan share from A to Z… apela ATM 181 ni ek??? akademi usahawan yg dah sediakan platform untuk bakal2 usahawan… jadi usahawan maknanya ada perniagaan sendiri…. bila berniaga mesti ada produk kan??? so ni antara HOT PRODUK kami…. pilih je yg mana jadi pilihan hati… kami akan guide anda untuk terus jana income dengan produk2 hebat ni….. xperlu premis or pekerja… sume kite wat sendiri dengan partner2 je…. JOM JADI PARTNER SAYA!!!!!

cats

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s