BERJAYA DAN MENJAYAKAN

Assalamualaikum….

Selamat malam…. Tibe2 terasa nak berkongsi info lg dengan kawan2 maya saya ni…. 🙂 Ilham datang tibe2 so kene cepat2 type dlm ni takut ilham hilang plak nanti…. tgk tajuk tu mesti kawan2 sume dah terbayangkan TEAMWORK…. tahniah!! memang tepat jangkaan kawan2 sume…. kawan2 nak tau x yg sebenarnya DUIT or WANG akan lebih dekat dengan mereka yg bekerja secara berkumpulan??? ha…. itu memang dah terbukti pun…. x percaya??? tengok x rancangan 1 Million, Where The Money Drop??? kan berduet peserta nya… sb ape??? sb bila kite berdua (lebih dari seorang) kite dapat kongsi ilmu dan pengalaman dan bantu membantu satu sama lain….. mesti ada dah terfikir rancangan Who Wants To B Millionaire kan yg mana candidate nye seorang je…. tp kawan2 perasan x, ada talian hayat yg disediakan???? ape maknanya??? maknanya smpi satu tahap mmg kite perlukan bantuan sb x sume soalan kite tahu jawapannya sb kite ni manusia…. mana ada manusia yg sempurna??? betul x…. so dah alang2 memang nak berjaya, better kite bekerja dalam kumpulan yg mana dari awal lg kite akan dapat gembleng tenaga sama2….

Teamwork

inilah konsep yang diamalkan dalam akademi usahawan kami….. konsep kami BERJAYA DAN MENJAYAKAN…. saya dan kawan2 saya akan sentiasa bertukar2 pendapat dan saling membantu kawan2 lain… dalam akademi ni, kami xkan biarkan kawan2 berjuang seorang diri…itu JAMINAN kami…. kami akan latih and trained kawan2 sume smpi jadi PROFESSIONAL…. sb mmg tujuan akademi ni melahirkan USAHAWAN YANG TERBILANG N GEMILANG…. latihan dan bimbingan yang diberikan adalah secara PERCUMA…. x percaya??? cuba drop by kat USJ 9 tu…. masuk je…. tgk ada x kaunter pembayaran??? akademi kami ni mmg sejujurnya nak membantu sesiapa sj untuk mencapai IMPIAN BESAR mereka…. mmg kami akan SHARE sume nye secara PERCUMA…. terpulang nak percaya or x…. mcm sy bgtau tadi, if kawan2 nak spy tgk betul or x sy type ni, hr selasa n hr khamis mlm nanti, g singgah akademi kami di usj 9…. masuk je… ckp je nak dengar info pasal akademi…. confirm die org mengalu-alukan kedatangan u all sume…

 

okla… i think buat masa ni, setakat tu je kot… nanti of coz saya update lg info baru utk share… like i said before… SHARING IS CARING n ITS FREE

 

Melaka : Fadzillah 0122371543 @ Misniah 0129196803 @ Zarina 0126487918

Selangor : Fauziana 0122433741 @ Riduan 0122287655 @ Fareha 0122757346

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s