my Beauty Sleep V

Assalamualaikum

Maaf dah lama x update blog al maklumla bz gak dgn schedule biz skrg… yelah sejak BioVElocity dikenalkan…mmg sgt luar biasa sambutan nya…alhamdulillah…rezki ALLAH….

Hari ni saya akan share lagi kenapa perlunya BioVelocity Sleepmate…

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. Ini yg berlaku semasa kita tidur…zzzzzzzz…

while_sleeping2

So tidur merupakan aktiviti yang penting dalam kehidupan kita… thats why we need quality sleep….or dlm erti kata lain beauty sleep… kn slalu kdg2 kite suka ckp cmtu espclly bile kite betul2 dah penat x larat….mesti kuar statement cmni…”i need my beauty sleep……” sebab ape beauty??? sb mcm kat gmbr di atas la…”beauty”.. so dalam membantu kite untuk dapatkan quality tidur yg tinggi..hasil kajian lebih 20tahun telah menghasilkan Bio Velocity Sleepmate ni…. dengan berlapikkan alas tilam ni, kite akan lebih mendapat kualiti tidur yg hebat wpun kite hanya tidur untuk 3 jam shj….mesti ada yg tertanya2…yeke??? leh caya ke??? ape la Bio Velocity ni???

betul gak kan…sy pun dulu xtau gak n x sure gak apa yg dimaksudkan oleh Bio Velocity sleep mate ni…tp alhamdulillah selepas dengar sendiri taklimat dan penerangan last two weeks (siap dpt jumpa semua pengguna n mendgr testimoni..) barula sy tau kenapa ia sgt menjadi rebutan hangat skrg ni….:)

ok…xyah buang masa…kite terus cite plak…apa sebenarnye BVSM (BioVElocity Sleepmate) ni sebenarnye….

9

Haa…agak2 jelas x tgk gmbr ni??? inilah hasil kajian saintis lebih 20 tahun….dengan menggunakan cahaya suria dan garam laut….ia disimpan dan diseimbangkan untuk disuntik ke dalam sleepmate ni…. so u alls dah x perlu ragu2 lagi dah….sb sumber nye dari alam semulajadi ciptaan ILLAHI… Macamana ek die berfungsi dengan badan kite???

1

Kita boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate.  BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Bila kita bangun daripada tidur, kita akan berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Antara keunikan BVSM :

1. Menggalakkan peredaran darah dan kuatkan fungsi jantung;

2. Tingkatkan kandungan oksigen dalam darah, tingkatkan fungsi2 sel, metabolisme, sistem imunisasi dan keupayaan penyembuhan sel;

3. Tingkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, legakan kepenatan dan lebih bersemangat;

4. Stabilkan emosi dan hilangkan tekanan;

5. Kurangkan kesan negatif radiasi elektromagnet (yg ni mmg kite semua dah terdedah sb kite setiap hari guna brg2 elektrik, hp, tab, komputer etc).

Selain yg disebut di atas, mereka yg ada masalah seperti gambar2 di bawah ni amat2 digalakkan guna BVSM ni

582819_581918291824000_812862034_n

Hope sharing kali ni dapat beri input yg berguna kepada kawan2 sume…. so if u guys nak try FREE leh roger2 saya –  fad 0122371543 ( prefer sms  n sy akan reply by call ). Saya pun leh share mcm mane nak guna BVSM ni secara FOC !!! Yg minat jd ejen pun boleh je roger2 saya…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s