I wont Give Up!!!!

Assalamualaikum

Selamat malam semua….Hari ni nak share experienced in this biz…. Dlm mana2 biz pun ada turun naiknye……. Bezanya dalam biz ni is kite xkan keseorangan because leader2 sentiasa give 200% support n that makes u feel different even if u have been downed by client….. Sb ape die org bg support yg best mcm tu sb die org nak aku dpt ape yg die org dapat n die org xnk aku tinggal kan peluang mewah ni…..  Mungkin u all akan fikir berangan je la tp ingt, setiap impian bermula dgn angan2… dan akan jd kenyataan bila kite betul2 usahakan…

images (19)

Dlm bis, mane ada hari ni jual hari ni untung hari ni balik modal…. Bak kata senior2 aku, jgn fikir apa yg kite keluarkan tp fikir ape yg akan kite dapat bila kite betul2 buat….. yes mayb hari ni sorg tolak peluang yg aku dah share FOC dgn die, tp x mustahil 10 org lagi akan cari peluang ini dan x mustahil juga org yg tolak tadi pun akan kembali utk kaut peluang ini kali kedua…..

biz qoute1

So don’t give up!!! U guys kat luar sane pun jgn give up!!! Peluang mcm ni bukan selalu datang, once ada depan mata, u should grab it!!! kalau kite terlalu utamakan ape yg akan kite akan dapat dengan perubahan or tindakan yg kite buat, mmg kite xkn berubah smpi bile2…. tp if kite mmg nak berubah , pasti kite akan dapat hasilnya…. Renung2kn dan selamat beramal 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s