LeARn fROm ThE BEST!!!

ASsalamualaikum semua….

Bertemu lagi kite dlm alam maya ni ye… Alhamdulillah….Semoga semuanya sihat n ceria slalu… Mlm ni nak share story pasal my leaders la… Die org ni la yg slalu bg semangat n bimbingan yg x putus2 wpun kt org terpisah dek jarak… well dunia canggih skrg kan… so we all slalu keep in touch via FB, sms n sometimes jumpa gak la if ada masa sesuai….

By the way one of my closest mentor n leader HEBAT is Kak Lin… Ni die… Mmg melatop2 skrg ni siap kuar paper lg tau… Jeles betul n betul2 inspired by her….

mentor

 

Kalau u all nak tau biz ni mmg konsep personal coaching n teamwork kuat giler… Well saya bukan nak melebih2… tp itu la yg sy lalui sepanjang buat biz ni… dr mula smpi skrg, kak lin ni la yg duk ngajar, support, bg nasihat, pendapat n mcm2 lagi la wpun aku kat melaka n die kat KL…. kerap gak die turun melaka semata-mata nak tolong n support aku…. TERBAIKK!!! sb tu la sy ajak kawan2 sume yg minat wat biz ni, join kt org… Kt org mmg x akan leave u alone…. janji u all rajin n usaha… u all SUCCESS… Ni plak sebahagian barisan2 leaders2 yg HEBAT…. ada rmi lg sebenarnye…. Kak lin yg pki slack tu….

my leaders2

 

ok guys, think thats all for the moment… if ada best2 story lagi, i will share… of coz… Sharing is caring juz like the biz… so ring ring me k…. as usual 0122371543 

call

Advertisements

One thought on “LeARn fROm ThE BEST!!!

  1. sangat happy n excited because my leader CDM Faridah just msg me in FB to give moral support… not being forgotten my close CDM Lin… she is been guiding me since at the beginning… really appreciate for their support…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s