Bio Aura MUDAH!!!

Assalamualaikum…..

Hye guys!! Lama menyepikan… Bz as usual… Ni ada something nak share dgn u guys… Cite ni dah lama tp sb skrg baru ada masa nak story kan… So please enjoy ye…

Pernah dgr kan filter Bio Aura??? Of coz la kan, glamour filter tu…. One of client aku dah almost 2 tahun pakai contact aku bgtau pili air nye yg warna biru putih tu dah pecah…. Komen mak die yg kerap guna filter air ni..” makcik dah biasa pakai air filter ni, senang x yah masak leh terus minum… bila pili ni dah pecah, leceh nak tadah air masak nak buat minum….” Aku pun senyum je tanda setuju… By the way, aku kerap gak g service kat umah die ni…. Now die dah dpt tukar pili baru n die happy aku pun happy….

bioaura_full

So u guys kat luar sana if masih tercari cari filter or spare part filter ni… roger2 saya ye at 0122371543…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s